Teambuilding

Moderní metoda, využívající specifických aktivit, prováděných především v přírodě. Naším cílem je budování pevnějších vztahů v rámci skupiny, vytvoření přirozenější atmosféry, zvyšování individuální, týmové kreativity a spolupráce, zlepšení komunikace.

Disponujeme takovými metodami a postupy, které neotřelým, a pro mnohé neobvyklým a novým způsobem ukáží možnosti pozitivního působení na psychiku jednotlivce i skupiny.

Teambuildingové akce připravujeme zejména formou iniciativních a týmových her, případně soutěží. Využíváme sportovních i oddechových aktivit a zdravé dávky adrenalinu pro potřeby konkrétní skupiny. Nic nepodporuje týmového ducha víc, než netradiční zážitky celého kolektivu. Chcete stmelit svůj kolektiv na Šumavě (kde jsme „doma“) nebo v libovolné lokalitě dle Vašeho výběru? Naší hlavní soukromou lokací je zatopený vápencový lom, 68.000 m2 lesa, skalní stěny až 50 m, jezírko s čistou vodou, uzavřený kaňon, prostě skvělé místo pro dobrodružné aktivity! Sportovní, dobrodružné a oddychové akce pro firmy, kolektivy, školy nebo jenom pro partu kamarádů...  Nic nezvedne hladinu adrenalinu v krvi jako sjezd 130ti metrového zip linu vysoko nad vodní hladinou! Programy je možné zkombinovat se sjezdem řeky Otavy. Zajistíme sportovní i kulturní program, dopravu, ubytování a stravování. Aktivity lze různě kombinovat.

Jsme schopni připravit i náročnou akci expedičního charakteru v zahraničí pro menší skupiny. Co třeba několikadenní sjezd thajské řeky Kwai na bambusovém voru? Tropický večer u plápolajícího ohně s vůní čerstvě pečené ryby?